Nieuws - SVMH Gouda
15256
page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,page,page-id-15256,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jaarvergadering uitgesteld

De jaarvergadering is vanwege gezondheidsproblemen van een van de bestuursleden uitgesteld tot het najaar. De financiële stukken over 2016 worden in “Het Blad” van eind mei gepubliceerd.

Bingo

Er hebben zich een aantal mensen gemeld die mee willen helpen bij de Bingo. Dank zij de bereidwilligheid van deze mensen kunnen we doorgaan met deze activiteit.

Marja Verwoerd

Zomerschool

De zeven voorgaande Zomerscholen waren stuk voor stuk zeer geslaagd met positief ingestelde deelnemers, prima docenten en interessante en boeiende workshops!

Vandaar dat het voorbereidingsteam besloot om ook dit jaar weer haar best te doen om een mooi gevarieerd Zomerschoolprogramma te maken. Nu, dat lijkt aardig gelukt, wij zijn tevreden met het resultaat.

Wij hopen dat de SVMH Zomerschool de maand juli voor u tot een gezellige, interessante, creatieve, sportieve en educatieve maand maakt. Onze leden krijgen rond 1 juni een programma. Andere belangstellenden kunnen dit (na  afspraak) ophalen bij onze secretaris. Graag tot ziens,

Cobi, Cocky, Gerda, Joke, Joke, Loes.

31 mei, Dag van de Ouderen

De SGS organiseert op 31 mei de Dag van de Ouderen. Dit keer zijn er een tweetal interessante  lezingen en een lunch op 31 mei gehouden. De kosten voor de lunch bedraagt 5 euro. Voor meer informatie en aanmelden: geert.boevink@kpnmail.nl

Twee dagen fietsen

Onze sportieve leden kunnen vanaf mei op twee dagen gaan fietsen. Op dinsdag vertrekt een groep om 9.15 uur van het stadhuis voor een langere tocht met een koffie pauze. Op vrijdag vertrekt om 10 uur een groep van het Exelsior terrein voor een kortere tocht.

Geen berichten gevonden