Lidmaatschap - SVMH Gouda
15547
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15547,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
LIDMAATSCHAP

Lidmaatschap en Contributie

De contributie voor 2019 bedraagt 16,50 euro voor één persoon en 28,50 Euro per jaar voor twee personen op één adres.

De statuten en reglementen van de vereniging zijn terug te vinden op de pagina “Statuten”. Deze worden, om het milieu te sparen, niet geprint en uitgereikt aan nieuwe leden. Nieuwe leden die daar behoefte aan kunnen, als zij daartoe een verzoek bij de secretaris hebben ingediend, op afspraak een geprint exemplaar ophalen.

Aanmelden van nieuwe leden kan via verwoerd@xs4all.nl of telefonisch via 0182-532556 (Dhr. Verwoerd) .

 

Collectieve ziektekosten verzekering

De SVMH heeft een contract met de ziektekosten verzekeraar VGZ. Leden van de SVMH krijgen 8% korting op de basis premie en 10% op de aanvullende verzekering. Uw lidmaatschap nummer kunt u opvragen bij dhr. Verwoerd. Het collectiviteit nummer van de SVMH is 18258. Deze korting geldt zolang iemand lid van de SVMH is.

 

Betalingen

Alle betalingen (contributie, High Tea en reizen) aan de SVMH moeten worden gedaan op rekening:

NL60 INGB 0005 2213 23

 

t.n.v. Penningmeester SVMH, Gouda

 

De banken brengen extreem hoge kosten in rekening voor het aanmaken van acceptgiro’s. Om de contributie laag te kunnen houden is de SVMH daarom gestopt met het toezenden van acceptgiro’s bij rekeningen. Betalingen kunnen worden gedaan via elektronisch bankieren of via overschrijvingsformulieren.