Lidmaatschap - SVMH Gouda
15547
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15547,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
LIDMAATSCHAP

Lidmaatschap en Contributie

De contributie voor 2019 bedraagt 16,50 euro voor één persoon en 28,50 Euro per jaar voor twee personen op één adres.

De statuten en reglementen van de vereniging zijn terug te vinden op de pagina “Statuten”. Deze worden, om het milieu te sparen, niet geprint en uitgereikt aan nieuwe leden. Nieuwe leden die daar behoefte aan kunnen, als zij daartoe een verzoek bij de secretaris hebben ingediend, op afspraak een geprint exemplaar ophalen.

Aanmelden van nieuwe leden kan via verwoerd@xs4all.nl of telefonisch via 0182-532556 (Dhr. Verwoerd) .

 

Collectieve ziektekosten verzekering

De SVMH heeft een contract met de ziektekosten verzekeraar VGZ. Leden van de SVMH krijgen 8% korting op de basis premie en 10% op de aanvullende verzekering. Uw lidmaatschap nummer kunt u opvragen bij dhr. Verwoerd. Het collectiviteit nummer van de SVMH is 18258. Deze korting geldt zolang iemand lid van de SVMH is.

 

Betalingen

Alle betalingen (contributie, High Tea en reizen) aan de SVMH kunnen uitsluitend per bank worden gedaan op rekening:

NL60 INGB 0005 2213 23

t.n.v. Penningmeester SVMH, Gouda

Toelichting:

  1. De banken brengen extreem hoge kosten in rekening voor het aanmaken en verwerken van acceptgiro’s. Om de contributie laag te kunnen houden is de SVMH gestopt met het toezenden van acceptgiro’s. Betalingen voor contributie, reizen, high tea en dergelijke aan de SVMH moeten worden gedaan via elektronisch bankieren of via overschrijvingsformulieren. Uitzondering wordt gemaakt voor betalingen van enkele euro’s.
  2. Contante betalingen leveren problemen op voor onze vereniging. Contant geld moet door de penningmeester worden gestort op een van de schaarse bankkantoren die nog in Gouda zijn. Het kost de penningmeester veel tijd en het kost de vereniging geld.